Info


Ongetwijfeld krijg je tijdens het bezoek van onze website een heleboel vragen over hoe we te werk gaan om je in topvorm te krijgen. We werken evenwel met een ‘numerus clausus’. Dit wil zeggen dat we slechts een beperkt aantal renners trainen. We zijn geen fabriek die de productie opdrijft als de vraag groter wordt. We doen dit bewust om de beloofde service te kunnen leveren en de gemaakte beloftes te kunnen blijven waarmaken. We trainen geen wielertoeristen die tijdens hun vakantie de Mont Ventoux willen beklimmen. We vragen wel een bepaald niveau van een competitief jeugdrenner alvorens we de samenwerking aangaan. We baseren ons daarvoor op 3 waardes op de normenschaal voor competitief wielrennen (VO2 Max, Watt/kg en Max Wattage). Als je onze minimum streefwaardes nog niet haalt, denken we dat je beter nog even individueel verder trainen.

Talents Care werd opgericht door Yves Crombeen en Kenny Van Cannegem. Wat begon met een kleine trainerscursus aan de Vlaamse Trainersschool is ondertussen uitgegroeid tot een zaak in sportmassage en trainingsbegeleiding. Indien je wenst samen te werken met Talents Care zal ofwel Yves ofwel Kenny je als hoofdtrainer begeleiden. De andere trainer blijft eveneens op de hoogte van jouw schema’s zodat je ook bij de andere persoon steeds terecht kan. Kenny heeft als ex-renner een ruime ervaring op koersgebied, Yves heeft dan weer meer ervaring in het coachen. Samen vormen we een ideaal team!

We werken evenwel met een ‘numerus clausus’. Dit wil zeggen dat we slechts een beperkt aantal renners trainen. We zijn geen fabriek die de productie opdrijft als de vraag groter wordt. We doen dit bewust om de beloofde service te kunnen leveren en de gemaakte beloftes te kunnen blijven waarmaken.