Trainingsbegeleiding


Talentscare biedt trainingsbegeleiding aan alle competitieve wielrenners. We zijn gespecialiseerd in wielertraining voor nieuwelingen en juniores. Ben jij een jeugdrenner die plezier wil beleven op de fiets en wil je op een wetenschappelijk onderbouwde manier toewerken naar specifieke wedstrijden op je seizoenskalender ?

Dan willen wij je daar graag in begeleiden. Wij zorgen voor een wekelijks persoonlijk schema en een dagelijkse opvolging van je conditie en prestaties. Samen proberen we te pieken naar jouw doelen. We stellen het schema zodanig op dat je het nog steeds kan combineren met je studies.

Na de inspanningstest kennen we jouw trainingszones en kunnen we overgaan tot het samenstellen van een trainingsschema. Samen bepalen we de doelen. We nemen er de wielerkalender bij en kiezen tijdens welke periode(s) je de topconditie wenst te bereiken. Op basis van die gegevens stellen we voor jou een jaarplan op.

Door middel van het jaarplan maken we dan elke week een trainingsschema. Een goed trainingsschema valt en staat met de input van de trainer en de feedback van de renner. Je mag ons ten allen tijde contacteren indien je over iets twijfelt of indien je om welke reden dan ook de training niet (volledig) hebt kunnen uitvoeren. We bekijken dan dezelfde dag of het schema al dan niet moet aangepast worden.

Deze website is bewust zeer basic. We zijn van mening dat we elkaar veel beter zullen leren kennen door middel van een vrijblijvend en gratis persoonlijk gesprek van meer dan een uur. Heb jij een doel voor ogen dat je wenst te behalen ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via deze pagina.