Anti doping statement


Laten we meteen duidelijk zijn. Talents Care draagt een cleane sport en fairplay hoog in het vaandel. Nooit zullen we op gelijke welke wijze onze sporters aanzetten of stimuleren tot onsportief of onreglementair gedrag. Het gebruik of de poging tot gebruik van een verboden stof of methode valt hier uiteraard ook onder.

Bij ons kan je niet terecht voor het toedienen, aanmoedigen, verbergen of eender welke andere medeplichtigheid bij dopingpraktijken. Wie met ons samenwerkt gaat er automatisch mee akkoord dat wij nooit aansprakelijk kunnen gesteld worden voor een positieve dopingcontrole. Niet akkoord? Niet welkom… simpel.

Je kan wel bij ons terecht voor een sportmassage en een trainingsschema zonder pretentie. Zijn wij de beste sportmasseurs of trainers voor u? Mogelijk wel, mogelijk niet. We doen enkel ons uiterste best voor u. Als de wedstrijdresultaten even wat tegenvallen of de uitslagen zijn niet wat je verwacht had, dan kan je ook terecht voor een opbeurende babbel. Vergeet niet dat je bij winst ook altijd terecht kan om je voetjes op de grond te houden.

Wil je meer te weten komen dan kan je altijd terecht op: www.dopinglijn.be