Sportmassage


Een sportmassage bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam, alsook de bloedcirculatie. Verder zorgt deze massage voor een vermindering van spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en kramp. Het vergroot ook het recuperatievermogen van de spieren na een zware inspanning.

Wij kunnen een sportmassage aanraden zowel voor als na een wedstrijd of zware training. De exacte timing is voor iedereen verschillend. Heb je geen ervaring met sportmassage kom dan langs als je ‘s anderendaags wat moet losfietsen.

Wij nemen per persoon een uur de tijd. De massage zelf duurt ongeveer 50 minuten. Het is helemaal niet zo dat indien we uw trainingsschema opstellen dat je ook bij ons moet langskomen voor de massage (maar het mag …) We ervaren soms dat er de eerste keer wat drempelvrees kan zijn voor het onbekende. Vrees niet, na een tijdje zal je de massage als doodnormaal ervaren.

Je kan voor een sportmassage bij Yves in Serskamp en bij Kenny in Smetlede terecht. We hebben beide elk onze praktijkruimte. Je kiest zelf bij wie je gaat. Is de agenda van één van de masseurs volzet en/of is de persoon van je keuze niet beschikbaar, dan kan je altijd proberen bij de andere een afspraak te krijgen. We vragen wel om zo ruim mogelijk op voorhand een afspraak te maken. Een afspraak later dan 24u op voorhand zal zo goed als zeker niet lukken.